Onze tarieven en

Behandelingen

Zorg dat je gegeten hebt voor de behandeling. Laat ons weten als je medicatie gebruikt.

De behandelingen

Acupunctuur

Het is belangrijk om te ervaren wat stimulatie met de nervus vagus met JOU doet. Omdat we allemaal uniek zijn, kan de ervaring per persoon verschillen. We maken voor de eerste afspraak ongeveer 1 uur voor je vrij. Dan kan je in alle rust de ervaring beleven.
Hoe dat precies in zijn werk gaat kan je hieronder verder lezen.

Piercings

Blijkt uit de acupunctuur dat de stimulatie van de nervus vagus positief werkt voor jou dan is het zetten van een piercing een optie voor jou. Dit zorgt voor een structurele stimulatie en een blijvend positief effect voor jou.
De piercing wordt alleen geplaatst op het moment dat JIJ er klaar voor bent. Het is mogelijk om tijdens de eerste afspraak meteen een piercing te laten zetten, maar het is niet noodzakelijk.

Onze tarieven

€100
Acupunctuur
Maak een afspraak

Behandeling om te ervaren of de stimulatie van de nervus vagus het gewenste effect heeft voor jou. Plaatsen van de verblijfpleister is inbegrepen in de prijs.

Duur: 1 uur
€85
Medische piercing
Maak een afspraak

Medische piercings worden alleen geplaatst als je vooraf acupunctuur hebt gehad. Dit om te ervaren of deze behandeling voor jou werkt. De getoonde prijs is per oor.  

Duur: 30 minuten
€170
Acupunctuur én medische piercing
Maak een afspraak

Voor als je zeker weet dat je een medische piercing wil. De getoonde prijs is voor 1 oor. Piercing in beide oren kost € 230,-  

Duur: 1.5 uur
€25.00
Herhaling pleisters
Maak een afspraak

Herhaalsessie: als je niet of nog niet gepierced wilt worden maar je ervaart wel de positieve effecten van de stimulatie. 1 Oor kost 25 euro. Beide oren kost 35 euro.

Duur: 0.5 uur