Recensies

Wat onze klanten vinden:

qoute
Een hele lieve en kundige dame
Vanaf het eerste moment een gevoel van Euforie, er kwam een rust over me heen en m’n ademhaling werd gelijk heel diep. Het voelde alsof ik in een warm bad gleed, heerlijk! Dit gevoel wilde ik niet meer kwijt. Ik had geluk en kon gelijk de volgende dag laten piercen. Ik zou het iedereen aanbevelen om het op z’n minst eens uit te proberen om te zien of het iets met je doet. Ik ben er heel blij mee!
Evelien
10/2022
qoute
Longemfyseem COPD

Daar ik eerst sceptisch was omtrent deze behandeling, kan ik alleen maar positief zijn. Ben zeer kortademig maar de eerst keer met pleisters ging het een stuk beter. Moet wel nog medicijn nemen maar wel nog maar de helft. Nu heb ik een permanente piercing. En ben zeer tevreden.

Caroline Wiersma
10/2022
qoute
Rust

Eindelijk een stukje rust in mijn hoofd dankzij Bianca’s werk. Eerst een aantal plekken uitgetest met tijdelijke pleisters en uiteindelijk de piercing geplaatst op de juist plek. Heerlijk om iedere dag plezier van iets te ervaren waar je soms van vergeet dat je ‘m hebt! Dankjewel lieve Bianca, voor je luisterend oor maar ook je uitleg en advies.

Amy Cosemans
10/2022
qoute
Altijd drukte in mijn hoofd, altijd iets moeten!

Sinds ik mijn piercing door Bianca heb laten zetten, merk ik dat ik veel rustiger geworden ben. Het gevoel altijd iets moeten in mijn hoofd of het altijd moeten reageren op een bepaalde situatie of een bepaalde gebeurtenis is er vanaf, of ongemerkt heel boos worden in een bepaalde situatie! Ik heb de kalmte en rust meer kunnen vinden en dat voelt super fijn!

Bedankt Bianca voor je professionele ondersteuning en je deskundig advies.

 

 

Tamara Wijnen
11/2022
qoute
Tevreden over piercing

Ik heb al een hele lange tijd last van hoofdpijn en migraines. Nu kwam ik bij Bianca terecht en ze is begonnen bij mij met acupunctuur, gelijk merkte ik verschil en verlichten mijn hoofdpijn. ik heb toen een verblijfspleister laten zetten en dit hielp meteen. toen ik merkte dat dit hielp bij mij heb ik 2 piercings laten zetten, de pijn met het zetten viel echt heel erg mee. Dit is echt goed te doen. Ik raad dit echt aan bij mensen die al lang last hebben van hoofdpijn en ten einde raad zijn.

Larissa van der Geest
11/2022
qoute
Bedankt Bianca

Bianca is een lieve, zachte behulpzame vrouw. Ze neemt echt de tijd voor je en legt alles super goed uit. Je voelt je meteen op je gemak bij haar.

Jian van Houtem
12/2022
qoute
Minder last van ADHD

Leven met ADHD kan soms aanvoelen als een grote wervelwind van gedachtes en emoties. Nooit verwacht dat het laten zetten van een piercing, ervoor zou zorgen dat ik meer rust en minder angst zou ervaren. Ik kan het iedereen aanraden om het effect van deze behandeling uit te proberen. Bianca doet dit met veel passie en kennis. Ze toont oprechte interesse en neemt de tijd voor haar klanten. Je zult je direct op je gemak voelen, Bij Bianca zelf, maar ook zeker in haar prachtige praktijk.

Sophie Pammler
12/2022
qoute
Een bijzondere ervaring

Op het moment dat het naaldje werd geplaatst, had ik het gevoel dat er een waterval over mij heen spoelde. De stroming nam de spanning mee, vanaf mijn hoofd naar beneden, via mijn voeten verliet het mijn lijf. Een onbeschrijfelijk gevoel van rust volgde..

Toen het naaldje verwijderd werd, werd ik emotioneel. Ik wilde niets liever dan het fijne gevoel weer terug krijgen in mijn lijf. Het zetten van de definitieve piercing kon mij niet snel genoeg zijn.

Debby
12/2022
qoute
Nooit geweten hoe het ook anders kan zijn!

Ik zak uit mijn hoofd in mijn lijf zodra het naaldje is geprikt. Wat een genot! De dagen die volgen lijkt mijn filter te werken. Mijn energievaatje is aan het eind van de dag nog in orde. Na een drukke werkdag ben ik vermoeid maar mijn hoofd zit niet propvol. En de spanning aan de achterkant van mijn lijf (nek, schouders, lage rug en kuiten) is een stuk minder.

Ik kom bij Bianca vanuit nieuwsgierigheid; ik wilde het gewoon ervaren. En wat een ervaring is het! Bianca is prettig en kundig, gaat zorgvuldig te werk en legt duidelijk uit wat ze doet en wat er gaat gebeuren. Je kunt moeilijk uitleggen wat je precies voelt door de nervus vagus te stimuleren. Je moet het zelf ervaren!

Moniek
01/2023
qoute
Totale ontspanning

Mijn eerste ervaring met de stimulatie van de nervus vagus dmv acupunctuur was heel bijzonder. Ik had er geen verwachtingen bij en toen het eerste naaldje geplaatst werd begon ik te huilen. Ik kreeg op dat moment zo’n ongelofelijk rustig gevoel dat ik alleen maar kan omschrijven als totale ontspanning. Alsof je al de hele dag aan het relaxen bent in de sauna.

Daarna heeft Bianca me meerdere keren een verblijfsnaaldje geplaatst en dat gaf mij hetzelfde gevoel alleen minder intens. Bij de eerste mogelijkheid heb ik de piercing door Bianca laten zetten. Zodra ik nu druk op de piercing uitoefen ervaar ik nog meer ontspanning. Nu is mijn ademhaling beter, ik ben rustiger in mijn hoofd waardoor ik me beter en langer kan focussen.

Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet!

Jolanda Habets
01/2023
qoute
Professionele ondersteuning en advies

Bianca Broens dankjewel voor je professionele ondersteuning en advies.

Spannend om te doen, maar nu al heel blij mee. Voel al echt verschil in mijn hoofd. Geen wolken meer maar space. Heerlijk!

Veronique Leunissen
02/2023
qoute
Meer rust in lichaam, hoofd en ademhaling

Door de piercing ervaar ik meer rust in mezelf, ik zit niet meer in de zesde versnelling.

Ik kan me beter focussen. Zonder dat ik mijn eigen persoonlijkheid ben verloren.

Bianca is een prettige vrouw waar je je snel bij op je gemak voelt!

 

 

Esther
03/2023
qoute
Heel tevreden

Waarom?

Geeft goede uitleg, werkt hygiënisch, klantgericht.

Daarbij het belangrijkste voor mijzelf is dat de piercing zijn werkt doet.

Vooral mijn geest. Lichamelijk daalt het stresshormoon.

Myriam van den Uden
03/2023
qoute
Teveel prikkels

Ik had veel last van te veel prikkels. In mijn hoofd bleven gedachten lang hangen waardoor mijn concentratie niet goed was.

Na het piercen merkte ik veel meer rust in mijn hoofd waardoor ik me in de klas en tijdens mijn examens veel beter kan concentreren.

Kaia
03/2023
qoute
Minder druk in het hoofd

Nadat ik de piercing heb laten zetten, merkte ik dat ik minder druk in mijn hoofd ben, en dat ik uitgeruster aan mijn dag begin.

Veel last gehad van nekklachten en hoofdpijn. De nekklachten zijn geheel verdwenen en de hoofdpijnklachten zijn duidelijk verminderd.

Echt een aanrader voor mensen met langdurige klachten, die door medicatie niet verholpen kunnen worden.

Jack Suijlen Sittard
03/2023
qoute
Mijn leven is verbeterd

Mijn leven is verbeterd want ik ben rustiger in mijn hoofd en in mijn lichaam.

Ik ben hier heel dankbaar voor want het leven is nu een stuk gemakkelijker.

Fatima Zligui
04/2023
qoute
Minder praatwolkjes en minder spanning in mijn lijf

Bianca is ontzettend lief, deskundig en betrokken. Ze legt haarfijn uit hoe ze werkt en wat je kunt verwachten. Haar praktijk straalt rust en warmte uit waardoor je je meteen op je gemak voelt. Nadat we eerst acupunctuur en een acupunctuurpleister hebben geprobeerd, hebben we twee weken later een piercing laten zetten. Mijn dochter heeft ADD en voelde door middel van de naaldjes alsof er een soort deken over haar heen werd gelegd. Zelf ervaar ik meer rust in mijn hoofd, alsof er minder praatwolkjes zijn, en heb ik minder spanning in mijn lijf. Door het positieve effect heb ik meteen mijn andere oor ook laten piercen.
Vóór het zetten van de piercing heb ik emla-crème op de plek gesmeerd en ik heb nauwelijks iets gevoeld.

Ramona
04/2023
qoute
Een absolute aanrader!

Blij dat ik de keus gemaakt heb om deze piercing te laten zetten.
Heb deze piercing voorheen elders laten zetten maar deze ging bij mij helaas binnen no time ontsteken.
Dus twijfelde wel.
Maar Bianca heeft de piercing zo goed en deskundig gezet dat ik totaal geen last ervaren heb.
Ze stelt je super op je gemak wat ook belangrijk is.
Ook de chaos in mijn hoofd is minder en zodra ik erop druk voel ik dat het rustiger wordt in mijn hoofd.
Waardoor ik in het algemeen kalmer ben en reageer op situaties.
Daarnaast is het een mooie plek voor een piercing te hebben.
Eindconclusie…maak een afspraak en ervaar het zelf!!!
Een absolute aanrader!!

Linda Spijkers
04/2023
qoute
Het werkt echt!

Ik had veel last van migraine heb sinds kort de piercings laten zetten en wat gebeurde ik ben rustiger en slaap beter ook geen hoofdpijn meer gehad of aura’s.

Ik geloofde er niet zo in maar moet toch bekennen dat het wel degelijk helpt en ik het alleen maar kan aanbevelen.

Marian Koning
05/2023
qoute
Een echte levensverbetering!

Twee Daith piercings meer dan 2 mnd geleden laten zetten en ik ben er super blij mee!

Werd onmiddellijk rustiger, val nu gelijk in slaap en de hele nacht door, minder opvliegers, gedachten stroom is minder en kan veel beter loslaten, eindelijk!!

Hele omgeving merkt het verschil en zijn inmiddels ook al bij Bianca geweest!

Lucienne Schepers
05/2023
qoute
Geen migraine meer

Ik had al maanden last van dagelijkse migraine. Tweemaal per week had ik een aanval. Ik gebruikte heel veel medicijnen; die mij vergiftigden. Ik heb sinds drie weken een piercing. Ik heb niet meer elke dag hoofdpijn. Af en toe voel ik een aanval opkomen maar die zet niet door. Ik neem dan wel mijn rust en drink saliethee. Het is zeker het proberen waard om van je pijn af te komen.

En je wordt met geduld geholpen, ze is heel voorzichtig en behulpzaam.

Nesrin
07/2023
qoute
Superblij met het resultaat!

Bianca heeft me heel fijn en kundig geholpen. Ze stelde me op mijn gemak en nam uitgebreid de tijd om samen uit te zoeken wat het beste is in mijn situatie.

Hanneke van Bokhoven
07/2023
qoute
Ik ging voor mijn migraine maar ik haal er meer uit dan alleen dat!

Het voelde of mijn volledige lichaam ontspande na een lang tijd op spanning te hebben gestaan! Emotioneel werd er veel los gemaakt en ik merkte langzaam steeds meer rust te krijgen in mijn gedachten, waardoor ook mijn nachtrust beter werd! Blij dat ik het gedaan heb het heeft me veel gebracht!

Angelique Puts
08/2023
qoute
Ik ben goed op weg dankzij de hulp van Bianca

Tijdens het zetten van de naaldjes werd ik ontzettend loom, heel moe, eigenlijk kwam ik in een totale ontspanning. Aangezien ik altijd AAN sta was dit een heerlijke ervaring. Ik heb mijn gevoel gevolgd en twee mooie rose piercings laten zetten.

Ik heb geen opvliegers meer in de nacht! Dus ik slaap beter.

Ik heb minder last van hoofdpijn en daarbij behorende nekpijn met uitstraling naar de schouder.

 

 

Gaby
08/2023
qoute
Meer Rust

Bianca is een hele lieve vrouw, en ze heeft me fijn en deskundig geholpen. Ik ervaar meer rust in mijn hoofd en slaap sinds ik de piercing heb echt weer heel goed!

Rachelle Lemmens
08/2023
qoute
LongCovid Klachten zijn verminderd

IVM long covid klachten ben ik gaan kijken voor een Daith piercing. Zo ben ik bij de praktijk van Bianca uitgekomen om deze te laten zetten. De acupunctuur ervaring was belangrijk om te weten of het ook echt wat voor je doet en welke kant, dat was al een ervaring op zich. Het zetten gebeurde na een heldere uitleg. Nu een paar weken later voel ik nog steeds dat het de scherpe randjes heeft weggehaald van mijn stress systeem en ik herstel sneller dus minder prikkelbaar. ik ben dus dik tevreden. Bianca bedankt!

Kevin Vrankmeister
08/2023
qoute
Longcovid

Was al 10 maanden mezelf niet meer. Na het eerste naaldje voelde ik me meteen helemaal anders. Ik had meteen het gevoel van de oude Bea komt weer terug. Wat een emotionele ervaring was dat. Heb ook meteen een piercing laten zetten. 5 minuten pijnlijk maar daarna nergens geen last meer van gehad. Heb na twee weken een afspraak gemaakt voor de tweede piercing. Bianca kan goed luisteren en goed alles uitleggen.

Bedankt lieve Bianca

Bea Merks
09/2023
qoute
Volledig overtuigd van de werking!

Bianca geeft je zo’n vertrouwd gevoel dat je jezelf volledig durft open te stellen. Ze neemt alle tijd en neemt je stap voor stap mee in haar werkwijze en behandeling. Ik voelde me zo op mijn gemak, gehoord en begrepen dat ik een dag na de eerste piercing meteen de tweede heb laten zetten.

Laura van de Kuit
09/2023
qoute
Na een paar weken voel ik me nog steeds goed en ontspannen

Al jaren ben ik migraine patient wat af en toe mijn leven stillegt. Ik ervaar ook veel spanning en stress.

De acupunctuur had alleen succes in mijn linkeroor. Ik voelde me meteen ontspannen. Nek- en schouderverkramping verdween meteen en de ademhaling werd rustig. Ik heb me toen meteen laten piercen. Een paar weken later voel ik me nog steeds goed en ontspannen maar of de migraines volledig zijn verdwenen is de tijd te kort om dat goed te beoordelen.

Complimenten voor Bianca hoe ze haar klanten informeert, behandelt en helpt. Ze neemt echt de tijd voor je, is laagdrempelig en betrokken.

 

Grace Innemee
10/2023
qoute
Wat een bijzondere ervaring!

Duidelijke uitleg en begeleiding, zeer prettig!

De lange termijn zal leren wat het met mijn migraine en hoofdpijn doet. Maar tot nu toe alleen maar positief: verlichting in schouders/nek, een gevoel van meer ruimte in mijn hoofd. Zonder twijfel gekozen voor de piercing.

Ik gun iedereen deze hulp en ervaring!

Vivian Bronnenberg
11/2023
qoute
Goede begeleiding en fijne uitleg

Via via gehoord van de Daith piercing. Het heeft mij mijn leven terug gegeven. De continu pijnen zijn weg, de chaos in mijn hoofd is tot rust gekomen. Heel erg dankbaar.

Celine
01/2024
qoute
Het werkt!

Mijn hoofdpijnen zijn stukken minder dan voorheen en als ik ze heb minder heftig. Nacontrole is ook top. Ik krijg geregeld een berichtje om te vragen hoe het gaat. Kan niet wachten om een nieuw sieraad uit te mogen zoeken!!! Ben er echt blij mee.

Kim
01/2024
qoute
Zo dankbaar, goede uitleg, ervaring en héél véél baat bij

Vandaag mijn tweede Daith piercing laten zetten bij Bianca van Rhea Victoria. Haar kamer is nét zo gezellig ingericht als dat zij zelf is!

Bianca is zéér kundig hierin, goede uitleg, en acupunctuur voor je te laten ervaren wat het met je doet. Nu laten genezen en dan ga ik terug voor een mooi en blijvend sieraad erin. Ze werkt héél nauwkeurig en netjes en zeer hygienisch. Ik kan haar iedereen van harte aanbevelen!

 

Bianca de Bruin-Franssen
01/2024
qoute
Bianca is een hele lieve, leuke vrouw met vooral veel geduld!

Door vele migraine aanvallen, bij haar terecht gekomen. Ze is heel kundig met de piercing plaatsen, je voelt je op je gemak en ze neemt de tijd voor je. Ik heb gekozen voor een verdovende creme omdat ik toch wel angst had. Ik heb niks gevoeld, voor mij een super ervaring!

En het belangrijkste is dat het werkt! Na een aantal weken was mijn migraine weg! Af en toe nog spanningshoofdpijn, als ik op tijd iets slik, trekt die zo weg!

Anne-mijn
02/2024
qoute
Wat een fijne ervaring om in contact te komen met Bianca

Ik voelde me meteen thuis en durfde meteen alles te vertellen.

Ben naar huis gegaan met in elk oor een piercing pleister omdat de werking bij niet heel erg duidelijk was. Zo heb ik kunnen uittesten of het zinvol zou zijn om een piercing te laten zetten.

Helaas was het voor mij geen meerwaarde en daarom ben ik blij dat Bianca mij niks heeft opgedrongen en dat ik zelf bewust de keuze heb kunnen maken om dan maar geen piercing te laten zetten.

Angela
02/2024
qoute
Samen gekeken wat het beste bij me past en werkt

Toevallig in contact gekomen via via bij Bianca. Blijkt dat ik haar al langer ken van vroeger. Ze heeft in het verleden les gegeven aan mijn zoon. Na een vervelende periode wil ik het graag weer wat fijner en leuker hebben. Zonder al die vervelende klachten wat ik al geruime tijd heb. Tot nu toe zeer tevreden.

Leon
03/2024
qoute
Echt een aanrader!!

Ik ben heel erg blij met de piercing, geeft meer rust, niet het gevoel van continu iets moeten. Bianca heeft alles goed en duidelijk uitgelegd.

 

Suzanne Blom
03/2024
qoute
Veel meer rust

In mijn mars opwaarts in mijn burn-out nergens echt rust gevonden voornamelijk de audiovisuele prikkels. Sinds de piercing ben ik meteen triggers gaan opzoeken zoals uiteten in drukke restaurants en andere druk bezochte plekken te bezoeken en ik merk dat ik de focus makkelijker van prikkels af kan houden, dit zorgt voor een hoop meer rust.

Nick Beckers
03/2024
qoute

Een sluier van rust en zelfliefde verscheen al vlug met het zetten van het acupunctuur naaldje; echt een bijzonder gevoel.

Nog heftiger was het gevoel toen het naaldje er weer uit ging.

Gelijk gekozen voor de piercing. Sindsdien minder gespannen en minder (heftige) migraine.

Dankjewel lieve Bianca voor je rust, liefde en deskundigheid.

Daisy Cornelissen
03/2024
qoute
Oorpiercing voor vermindering dagelijkse hoofdpijn

De lieve mevrouw nam uitgebreid haar tijd om via acupunctuur op zoek te gaan naar de beste positie voor de piercing.

Ze heeft eerst alles grondig uitgelegd en daarna de piercing geplaatst.

Er is zeker een verschil merkbaar, de hoofdpijn is minder fel en ook niet meer dagelijks.

Ik zou zeker mensen aanraden met dagelijkse hoofdpijn om het eens te proberen.

Het is ook  mogelijk om alleen te testen met acupunctuur en de piercing eventueel later te laten plaatsen.

Elke Bronckaers
03/2024
qoute
Ik kon supersnel terecht

Als je er bent legt ze alles stap voor stap uit, gaat samen met je aan de slag om te ontdekken wat het voor je doet.

Al gauw merkte ik verschil, zodoende ook meteen besloten om de piercing te laten zetten.

Ook hierbij vertelt ze precies wat ze gaat doen en stelt ze je gerust!

Helemaal geen last gehad van de piercing!

Heel blij dat ik ben geweest!

Dankjewel voor alles

Shannon de Smet
03/2024
qoute
Heel tevreden!

Bij de eerste naald voelde ik direct verschil. Nu heb ik mijn piercing bijna 2 mnd.

Ik heb een algehele rust waardoor dagelijkse dingen makkelijker gaan,  meer rust in mijn hoofd en meer overzicht.

Hierdoor heb ik ook ruimte en motivatie gevonden om dagelijks extra te bewegen; dit werkt weer goed op mijn positieve energie!

Ik ben heel fijn geholpen door Bianca

 

Gwen Ohlenforst
04/2024
qoute
Een aanrader en zeker het proberen waard!

Via mond aan mond reclame hier terecht gekomen. Prima contact vooraf en ik kon heel snel terecht. Heel lieve vrouw met heel veel geduld en een goede uitleg.

Het effect van de acupunctuur voelde ik onmiddellijk. De mist verdween uit mijn hoofd, mijn ademhaling ging naar mijn buik.

Het overtrof al  mijn verwachtingen.

Ik heb direct de piercing laten zetten en ben na twee maanden nog steeds tevreden.

 

Katrien Lambrechts
04/2024
qoute
Bedankt Bianca!

Op zoek naar verlichting voor mijn fibromyalgie bij Bianca terecht gekomen.

Na de acupunctuur behandeling al snel duidelijk dat ik me veel meer ontspannen voelde en verminderde pijnklachten had.

Dus gelijk de piercing laten zetten.

Nu twee weken geleden en ik voel me een stuk beter, herstel sneller, niet geheel pijnvrij maar echt een hele verbetering!

Nathalie Meijers
04/2024