Over

Rhea Victoria

Waarschijnlijk zijn we niet zo verschillend, jij en ik

Dit is niet een ‘over ons’ pagina zoals je die gewend bent. Want wanneer ik het over ons heb dan heb ik het over jou en mij. Want als je op mijn site bent dan is de kans groot dat je tegen dezelfde dingen aan bent gelopen in het leven. En dat je net als ik er alles aan doet om dat op te lossen.

Ik ben Bianca Broens en ik heb dit bedrijf opgericht, omdat ik zelf de kracht heb ervaren van de medische Daith piercing. Jarenlang worstelde ik met spanningen in mijn lijf. Ik heb zelf de diagnose ADHD. Maar dankzij de stimulatie van mijn nervus vagus door middel van een piercing, heb ik weer meer controle over mijn lichaam en geest terug. En dat zonder medicatie.
Voor de stimulatie schoot mijn lijf regelmatig in overdrive, van 0 naar 100 in een paar seconden. Ik had er geen controle over, mijn lichaam was de baas over mij. De medische Daith piercing; stimulatie van de nervus vagus, was een ware reset van mijn lijf.

Jarenlang heb ik geworsteld met spanningen in mijn lijf en de ongemakken die daar uit voortkwamen. Maar dat is nu stukken minder. Ik kan mijn energie beter verdelen en de spanningen die mij vroeger regelmatig beheersten, heb ik nu een stuk beter onder controle. Je mag mij dus een ervaringsdeskundige noemen. Omdat ik aan den lijve heb ondervonden wat de positieve effecten zijn van de stimulatie van de nervus vagus en nu meer de controle terug heb over mijzelf en mijn lijf wil ik ditzelfde ook voor jou doen.

Dus ik hoor graag van jou, wat de klachten zijn die jij hebt en welke gevolgen  deze op jouw dagelijkse leven hebben? Hopelijk kan ik jou helpen met je klachten, en ervoor zorgen dat jij weer de regie krijgt over je leven.

Mijn werk. Mijn passie.

Altijd heb ik mij laten leiden door wat mij drijft, en waar ik me goed bij voel. Zo heb ik meer dan 20 jaar met veel plezier en passie lesgegeven op basisscholen. Vooral in Geleen.

Daarnaast heb ik mijn liefde voor kunst ook omgezet in studie. Ik volgde mijn hart en heb mij ingeschreven aan de Stedelijke Academie voor de Schone Kunsten in Hasselt. En met succes. Ik heb de Hogere graad behaald in Beeldhouwkunst en Ruimtelijke Vorming.

Maar nadat ik heb ervaren wat de stimulatie van de nervus vagus voor positief effect heeft op iemands lichaam en geest, heb ik het roer omgegooid. Ik heb de theorie- en praktijkopleiding gevolgd bij piercingstudio ‘Just do it’ in Venray. Deze heb ik succesvol afgerond en ben nu als gediplomeerd ervaringsdeskundige aan de slag in mijn eigen praktijk. Ik hoop dat ik jou dezelfde rust en controle kan geven die ik zelf ervaar.