Meer over

Migraine

Wat is migraine?

Migraine veel meer dan een heftige hoofdpijn, het is een hersenaandoening. De gevoeligheid voor migraine komt vaak in families voor en is voor een gedeelte erfelijk.

Sommige dingen lokken aanvallen uit op vaste momenten. Als vrouw kun je vaak een aanval krijgen in de menstruatieperiode.

Naast hoofdpijn kan migraine ook andere klachten geven. Je kunt bijvoorbeeld erg misselijk zijn en overgeven, of extra gevoelig zijn voor prikkels zoals geluid, licht en geur. Je kunt problemen hebben met zien.

Migraine is vaak een aandoening die niet opvalt. Een migrainepatiƫnt trekt zichzelf namelijk terug, omdat het normale leven even niet vol te houden is.

Bron: www.hersenstichting.nl

Wat kan stimulatie van de nervus vagus doen voor mensen met migraine?

Migraine kan ontstaan doordat er teveel spanning zijn in je lichaam. Stimulatie van je nervus vagus door middel van een medische piercing kan dan een hulpmiddel zijn. Het kan ervoor zorgen dat je migraine minder wordt of in sommige gevallen kan het zelfs helemaal verdwijnen. Zo kan jij weer meer genieten van je leven.

Het kan goed zijn dat je nog vragen hebt. Neem dan vooral contact met mij op en dan beantwoord ik je vragen. Makkelijkst en snelst is het sturen van een appje

Migraine kan ontstaan doordat er teveel spanningen zijn in je lichaam. Stimulatie van je nervus vagus door middel van een medische piercing kan dan een hulpmiddel zijn. Het kan ervoor zorgen dat je migraine minder wordt of in sommige gevallen kan het zelfs helemaal verdwijnen. Zo kan jij weer meer genieten van je leven.

Ik help je graag verder

Heb je vragen over wat mijn behandelingen voor jou kunnen doen?. Neem dan vooral contact met mij op en dan beantwoord ik je vragen. Makkelijkst en snelst is het sturen van een appje. Maar bellen of mailen kan uiteraard ook.